Telefoon nummer:

+31 6 1495 8445

Telefoon nummer:

+31 6 1495 8445

Portfolio

Voorgaande projecten

Dvastate

Logo design

Devastate staat voor verwoesten. Het verwoesten en doorbreken van de barrière tussen hardstyle en rawstyle muziek. Dit wilden ze terug zien in het logo design. 

Mode mondkapjes

Webshop en product fotografie

Bettyna wilde haar zelfgemaakte mondkapjes verkopen. Haar start-up hebben wij volledige digitaal gemaakt en ontworpen. Wij hebben naar haar wens een Jotform website gemaakt. Geserveerd compleet met product afbeeldingen die op smaak gebracht zijn door Brandingchef. 

Souvenir jeugdkoor

Website

Souvenir Jeugdkoor wilde een overzichtelijke website. Naar wens van de klant hebben wij een groen gekleurde website gemaakt met een ticket reservering integratie.

Buro Bilan

Website

Buro Bilan zocht naar een manier om zijn klanten te informeren. De nieuwe website leggen de diensten en expertises die het bedrijf biedt duidelijk uit. Er was zoveel informatie dat we een uitschuifbare “meer informatie” knop hebben geplaatst.

Een Dierlijk schilderij

Fotografie en bewerking

Nick Leppers zijn geliefde konijn “kapitein” was ernstig ziek. Hij kwam toen bij ons met de vraag of wij een portret konden maken van zijn konijn. Samen met hem kwamen wij op dit prachtige schilderij die wij voor hem op canvas hebben laten drukken.

Arcade machine

Sticker

Een klant kwam bij ons met de vraag of wij ook grote stickers ontwerpen voor een arcade kast die hij aan het maken was. vol enthousiasme hebben wij de illustraties gemaakt en laten afdrukken.

Gastenlijst

Nog geen klant van ons?

Maak dan snel je reservering of kom vrijblijvend langs om een voorproefje te nemen. Laat jouw gegevens achter en dan nemen onze gastheren- of vrouwen snel contact met je op.

Info

Akkerstraat 102, 5025ML Tilburg.
+31 6 1495 8445
Info@brandingchef.nl